Villkor & Anmälan


 

Kursledare

Lovisa Alehagen är legitimerad psykolog och produktspecialist hos Hogrefe.

Digital certifieringskurs i Hogrefes begåvningstest

17 november kl 9–12

 

Kursen riktar sig särskilt till dig som avser använda begåvningstest inom det arbetspsykologiska fältet vid urval, omplacering, teamutveckling, ledarskapsutveckling och karriärplanering.

Deltagarna blir efter kursens avslut certifierade användare med rätt att köpa och administrera Hogrefes samtliga begåvningstest. Den som redan är certifierad användare för enskilt begåvningstest får beställa samtliga Hogrefes begåvningstest utan ytterligare kurs.

Nyhet! IST-Screening
Ett begåvningstest som har utvecklats för användning inom rekrytering och urval. Testet används med fördel tidigt i urvalsprocessen för att välja ut de sökanden som bör gå vidare till nästa steg i urvalet. Testet kan användas i alla slags rekryteringar och är särskilt användbart om antalet sökanden är stort. 
Läs mer

CFT 20-R 
Ett begåvningstest med icke-verbala testuppgifter som administreras med hjälp av muntligt givna eller skrivna instruktioner. 
Läs mer

BOMAT
Ett icke-verbalt begåvningstest för vuxna. Speciellt användbart vid rekrytering till befattningar där det ställs stora krav på komplex problemlösningsförmåga.
Läs mer

 


 

​​​​

Tid och plats
Onsdag 17 november kl. 9–12.
Digital utbildning (Zoom). Länk skickas till deltagare.

Pris
4.950:-/deltagare. Priset är exklusive moms.


Vi anordnar även företagsinterna utbildningar. Kontakta oss för offert.

 


 

Villkor & Anmälan

 


 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen