Jobba hos oss

 

 

 

Vill du vara med och utveckla test för skola?

Hogrefe söker projektledare/produktansvarig

 

Hogrefe Psykologiförlaget är en del av Hogrefe – ledande distributör av psykologiska test, böcker och facktidskrifter inom psykologi – med huvudkontor i Tyskland och dotterbolag i 16 europeiska länder samt Brasilien och USA. Vi publicerar test i nära samarbete med forskare och testkonstruktörer i både Sverige och Norge. Vårt produktsortiment omfattar kliniska test, läs- och skrivdiagnostiska material samt arbetspsykologiska test.

Vi behöver nu utöka och förstärka vårt svenska testutvecklingsteam med en projektledare som kommer att fokusera på våra läs- och skrivdiagnostiska material, som vi publicerar för användning inom förskola och skola. Arbetet innebär planering och ledning av utvecklingsprojekt ”från ax till limpa” i samarbete med forskare och externa samarbetspartners inom området. Projektledaren har ofta en aktiv roll i testutvecklingsarbetet och är ansvarig för redigering och slutproduktion av materialen.

Tjänsten kommer även att innebära en nära kontakt med våra skolkunder och hantering av produktrelaterade kundfrågor gällande skoltesten, support samt produktpresentationer på plats eller via digitala kanaler.   

Vi söker dig med psykologexamen som har ett genuint intresse för psykometrisk testning inom området för läs- och skrivdiagnostik. Arbetet kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift.  

Arbetet som projektledare hos oss erbjuder omväxling och variation. Du kommer att ha stort eget ansvar för ditt arbete genom att planera, leda och avsluta projekt enligt tidsplan. Att du trivs med att hantera många kontakter och har god samarbetsförmåga är av stor vikt, men också att du finner dig väl till rätta i perioder av ensamarbete. Du behöver ha god förmåga att se helheter och att överblicka projekten, samtidigt som du måste kunna fokusera på detaljer. Det är viktigt att du är målinriktad, självständig och prestigelös.

Vi erbjuder en arbetsplats i ljusa och fräscha lokaler i centrala Stockholm, trevliga kollegor och många intressanta utvecklingsprojekt. Tjänsten är på heltid.  

Välkommen att mejla din intresseanmälan och CV till vd, Elisabeth Bech, [email protected].   

Frågor om tjänsten besvaras av utvecklingschef Tiina Sarilidou, tel: 08-120 256 17.      


 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen