Jobba hos oss


 

 

Produktspecialist

 

Nu söker vi dig som är legitimerad psykolog med goda kunskaper och erfarenhet av att själv använda psykologiska test inom något verksamhetsområde.

Hogrefes sortiment omfattar test och metoder inom tre affärsområden med tonvikt på kliniska test och skoltest. I rollen som produktspecialist stöttar du även våra arbetspsykologiska kunder i deras frågeställningar.    

Du kommer att arbeta brett med att nå våra målgrupper och bygga upp olika former av kundrelationer. Hantering av produktrelaterade kundfrågor och kundsupport på vårt digitala testsystem är löpande uppgifter. Du kommer även att aktivt uppsöka kunder för produktpresentationer på plats eller via digitala kanaler samt representera förlaget vid konferenser och mässor runt om i landet. Viss dokumentationsarbete i samband med offertskrivande ingår också i tjänsten.

På vårt kontor i centrala Stockholm stöttar du vår kundtjänst med kvalifierad kundsupport. Du har ett tätt och kreativt samarbete med vår marknadsansvarig för planering och genomförande av olika aktiviteter och en nära koppling till vårt testutvecklingsteam kring våra produkter.  

Som person är du framförallt utåtriktad och prestigelös. Du uppskattar det mått av frihet du får av att själv planera dina kundaktiviteter och möten. Du har förmågan att driva ditt eget arbete, men trivs även med samarbete i team och grupper.  

Om du söker ett annorlunda psykologarbete där du får kombinera ett genuint intresse för psykologiska test med försäljning, så erbjuder vi en unik tjänst och en spännande utmaning.

För mer information om tjänsten kontakta vd, Elisabeth Bech, [email protected]

 


 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen