Jobba hos oss

Projektledare/redaktör med ansvar för utveckling och anpassning av kliniska test 

 


Hogrefe Psykologiförlaget är en del av Hogrefe – ledande distributör av psykologiska test, böcker och facktidskrifter inom psykologi – med huvudkontor i Tyskland och dotterbolag över hela Europa. Vi publicerar test i nära samarbete med forskare och testkonstruktörer i Sverige. Vårt produktsortiment omfattar kliniska test, läs- och skrivdiagnostiska material samt arbetspsykologiska test. 


 

Vi behöver nu utöka och förstärka vårt svenska testutvecklingsteam med en projektledare/redaktör som har fokus på utveckling och anpassning av våra kliniska test.

Arbetet innebär planering och ledning av utvecklingsprojekt ”från ax till limpa” i samarbete med externa samarbetspartners och det egna teamet. Projektledaren har en aktiv roll i testutvecklingsarbetet och är ansvarig för redigering och slutproduktion inför publicering. I rollen ingår också kunskapsöverföring till vår kundtjänst och våra kunder samt produktinformation när förlaget ställer ut i samband med konferenser och mässor.  

Vi söker dig med psykologexamen och som har ett genuint intresse för psykometrisk testning. Arbetet kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift samt goda kunskaper i engelska. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att hantera och redigera stora textmassor. 

Arbetet som projektledare hos oss erbjuder omväxling och variation. Du kommer att ha stort eget ansvar för ditt arbete genom att planera, leda och avsluta projekt enligt tidsplan. Att du trivs med att hantera många kontakter och har god samarbetsförmåga är av stor vikt, men också att du finner dig väl till rätta i perioder av ensamarbete.

Arbetet kräver att du har god förmåga att se helheter och att överblicka projekten, samtidigt som du måste kunna fokusera på detaljer. Det är viktigt att du är målinriktad, självständig och prestigelös.

Vi erbjuder en arbetsplats i ljusa och fräscha lokaler i centrala Stockholm, trevliga kollegor och många intressanta utvecklingsprojekt.  

Välkommen att mejla din ansökan och CV till oss på [email protected].  

För frågor om tjänsten kontakta utvecklingschef Tiina Sarilidou, tel: 08-120 256 17.

 


 

Fler psykologstudenter sökes för meriterande extrajobb!

Nu söker vi dig som är psykologstudent, är intresserad av psykologiska test och forskning, och vill jobba med att testa barn och ungdomar! 

Vi håller för närvarande på med normeringen av den svenska versionen av testet Intelligence and Development Scales – 2 (IDS-2), och söker nu fler testledare.

Läs mer

 


 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen