Värt att veta om arbetspsykologi

 


Säkerställ relevant affärsnytta

Idag vet de flesta att de anställda är en av de absolut viktigaste resurserna i en organisation och att engagerad samt motiverad personal som trivs känner att deras arbete är meningsfullt. Och det är en självklarhet att positiva medarbetare lojalt bidrar till verksamhetens framgång och långsiktiga tillväxt. 

Men för att framgång ska bli en daglig realitet för individ och arbetsgivare krävs såväl en förstklassig rekryteringsprocess som ett gott ledarskap. För den med HR- och rekryteringsansvar är tillförlitliga test ett avgörande starkt stöd. 

Förutom att effektivisera rekryteringen och hjälpa till med gallring av arbetssökande ger Hogrefe-testen en fördjupad bild av testpersonens personlighet. Såväl styrkor som utvecklingsområden lyfts fram.

Vid ledarskapsutveckling utforskas individens vilja att leda. Genom opartisk testning identifieras hur personligheten hjälper eller hindrar utveckling av ledarskapet. 

För den vetgirige finns mycket användbar information att utläsa i ett testresultat.

Läs mer

 

 


 

Smidiga och tydliga testresultat

I de genomarbetade tryckta manualerna för varje enskilt test finns specifika beskrivningar för genomförande, utvärdering och tolkning. Där är även bakgrund och vetenskapliga belägg presenterade.  

I webbaserade Hogrefe Testsystem, HTS, väljer administratören test och inställningar, hanterar testpersoner, skapar testlänkar och tar del av resultatrapporter. 

Testpersonerna använder dator eller surfplatta för att direkt logga in på rätt test. Resultaten av testningen går rakt in i systemet och presenteras både numeriskt och grafiskt i rapporter som enkelt kan laddas ner i pdf-format. 

Läs mer om Hogrefe Testsystem HTS.

 


 

Till sortimentet Arbetspsykologi

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen