Integritetspolicy och Cookies


GDPR

Hogrefe värnar om din personliga integritet och har förbundit sig att följa gällande integritets- och dataskyddslagar och branschriktlinjer, inklusive GDPR.

Målsättningen med GDPR är att skydda den personliga integriteten avseende data för alla EU-medborgare. Hogrefe uppfyller självklart alla legala förpliktelser kopplade till GDPR och vi garanterar våra kunders datasäkerhet.     

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) vilket bland annat innebär att:

  • vi endast använder informationen för det ändamål vi har angett
  • vi inte samlar in eller lagrar information som inte är nödvändig för ändamålet 
  • vi kommunicerar på ett tydligt sätt hur personuppgifter samlas in, lagras och används och ser till att berörda personers rättigheter tillgodoses.

De uppgifter vi hanterar rör;  

  • kundregister. Där behandlas personuppgifter utifrån en intresseavvägning, vilket betyder att vi endast samlar in de uppgifter vi behöver för att kunna serva våra kunder.   
  • datainsamling i förbindelse med testutveckling. Här inhämtar vi alltid samtycke från de personer som medverkar i våra datainsamlingar. 

 

Cookies

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Cookies används för att hålla koll på din varukorg samt komma ihåg de val och inställningar du gjort i butiken. Om cookies är inaktiverade kommer sidan inte fungera som den ska och du kommer inte kunna handla.

Cookies kan inte användas för att köra program eller leverera virus till din enhet.

Vi använder cookies, webbsignaler, unika identifierare och liknande tekniker för att samla in och lagra information (som kan innefatta dina personuppgifter) om hur du interagerar med våra webbplatser, kommunikationer och tjänster och utvalda tredjepartswebbplatser som tillhör våra partnerannonsnätverk. Vi kan använda dessa tekniker för att visa dig relevanta annonser baserat på denna information, detta kallas intressebaserad annonsering.

Webbsignaler (även kända som ”pixeltaggar”) är små kodblock på webbsidor eller i våra e-postmeddelanden som gör att vi kan läsa och ställa in cookies. Webbsignaler används ofta i samband med cookies för att hjälpa till att driva våra webbplatser, e-postmeddelanden och samla in information om online-aktivitet. 

 

Läs mer om cookies och hur du hanterar cookies på AboutCookies.org.

Om du förhindrar användning av cookies på den här webbplatsen, tänk på att vissa delar då kan vara otillgängliga eller inte fungera.

 

Om webbplatsen

Den här webbplatsen följer de riktlinjer och den standard som W3C fastställt. HTML 5 används för att strukturera innehållet och CSS används för att hantera utseende. Vi använder Javascript för olika funktioner som gör det enklare att handla. Tyvärr följer inte alla webbläsare standarden fullt ut varför webbplatsen trots det kan se annorlunda ut i vissa äldre webbläsare. Webbplatsen visas bäst i en modern webbläsare som stöder CSS och Javascript, exempelvis en senare version av

- Google Chrome

- Firefox

- Internet Explorer

- Safari

 

Mätning av webbplatsanvändning (Google Analytics)

Vi använder Google Analytics för att samla in information om hur den här webbplatsen används. Det gör vi för att se till att den uppfyller webbplatsens besökares behov och för att förstå hur vi kan göra den bättre.

Google Analytics lagrar information om vilka sidor du besöker, hur länge du är på webbplatsen, hur du kom hit och vad du klickar på.

Det här är Google Analytics-funktioner som går att välja bort för webben.

 


 

Du har alltid rätt att återkalla ditt samtycke om vår rätt att behandla dina personuppgifter.

Om du har frågor kring hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@hogrefe.se.

Mer information om GDPR finner du på www.datainspektionen.se.


 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen