Så här beställer du

Är du inte kund sedan tidigare blir du det genom att antingen ansöka om e-handelslogin eller göra en beställning via formulär eller mejl.

Smidigast är att beställa via vår e-handel. Du kan beställa när du vill på dygnet och du får en orderbekräftelse direkt. Beställning av fysiskt material i e-handeln går dessutom automatiskt till packning på vårt lager.  

Beställning av digitala test hanteras manuellt i turordning. Det kan därför ta allt från någon timme upp till några dagar beroende på belastning och tid för köp innan du kommer åt testen. Ta gärna som rutin att vara ute i god tid.

För att kunna beställa digitala test som finns tillgängliga i Hogrefe Testsystem, HTS, behöver du ett användarkonto till testplattformen. Läs mer och ansök här.

För att säkerställa beställningsprocessen tar vi inte emot beställningar via telefon.

Alla priser i denna e-handel är exklusive moms.

 


 

Beställ i e-handeln


Byt lösenord här - klicka på "Jag har glömt mitt lösenord" så får du direkt ett nytt lösenord till din mejladress och kan börja beställa.

Vill du ansöka om e-handelslogin? 
Ansök här

Använd de senaste versionerna av webbläsare (Chrome, Firefox, Safari eller Edge) och de versioner av operativssystem som fortfarande har support.

 


 

Beställ via beställningsformulär eller mejl

Om du inte önskar beställa via e-handeln kan du istället göra det via beställningsformulär eller mejl. Är du inte kund sedan tidigare blir du det vid första beställningen.

Beställ via formulär 

Beställ via mejl ([email protected]) 


 

Köp- och leveransvillkor


 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen